Home Izdvojeno Dobra komunikacija s kupcima preduvjet za uspješnu prodajnu bilancu

Dobra komunikacija s kupcima preduvjet za uspješnu prodajnu bilancu

PODIJELITE

Polaznici edukacije pod nazivom ‘Prodajne vještine’ danas su imali priliku naučiti ponešto o tome kako pristupiti kupcu, a upravo je to ono što najviše utječe na uspjeh prodaje proizvoda i usluga. Predavač Ivica Kocman, trener poslovnih i prodajnih vještina, predstavio je polaznicima ‘male tajne’ vrhunskih profesionalaca.

Prodavači - predavanje (1)

– Morate imati jednu posebnu sposobnost, a to je da znate dobro slušati. Postaviti pitanje i saslušati odgovor. Prodavači danas ne prodaju samo proizvod, oni prvo moraju prodati sebe. Ako niste sigurni u to što radite, u proizvod, nemate samopouzdanje i vjere u sebe te nemate entuzijazam i ne volite ovaj posao, onda vaša prodaja neće biti uspješna. – istaknuo je Kocman.

Prodavači - predavanje (5)

Nove komunikacijske i prodajne vještine naučene na ovoj edukaciji pripomoći će i polaznici Zrinki Plepelić, doktorici dentalne medicine, u njezinoj privatnoj praksi. – Pomoć vidim u tome da pacijentima približim pojedinu uslugu koja im je potrebna. Kako ljudima različitih svjetonazora ili školske spreme približiti proizvode kao što su proteze, krunice ili plombe. – objasnila nam je Plepelić.

Prodavači - predavanje (8)

Edukaciju je organizirala razvojna agencija ‘Vegora’ na inicijativu velikogoričkih poduzetnika i jedna je u nizu predavanja organiziranih od strane ove razvojne agencije.

– U 2016. godini organiziramo edukacije pojačanim tempom, a njihove teme vezane su uz financije, računovodstvo, prodaju, marketing i osiguranja. Današnja tema bile su prodajne vještine. – pohvalila nam se Antonija Bakeš iz razvojna agencija ‘Vegora’.

Prodavači - predavanje (3)

Sva predavanja namijenjena su kako za poduzetnike, tako i za one koji tek ulaze u svijet poduzetništva. Polaznici na njima mogu besplatno dobiti nova znanja i steći nove vještine, ali i upoznati nove ljude i potencijalne poslovne suradnike.