Home Vijesti Do kraja siječnja gin radionice u goričkoj destileriji Brigljević

Do kraja siječnja gin radionice u goričkoj destileriji Brigljević

Degustirajte, učite i kreirajte vlastite gin&tonic kombinacije

PODIJELITE

U mjesecu smo siječnju, poznatom Ginuaryju koji nazivaju međunarodnim pokretom povodom kojeg ginoljupci diljem svijeta dijele svoje ideje i znanje o ginu te otkrivaju nove okuse, stilove, koktele, pa čak i jela s ginom. Ako i vi želite biti dio ovog pokreta, možete se prijaviti na gin radionicu velikogoričke Brigljević destilerije.

Za radionicu su potrebne prijave, a na njoj ćete moći saznati gdje i kad je gin nastao, koji stilovi gina postoje, što je craft gin i kako se on proizvodi. “Radionica je namijenjena svima koji žele naučiti nešto novo, bez obzira na predznanje ili prethodno iskustvo u kušanju. Bilo da ste zaljubljenik u gin ili se čak želite sami okušati u njegovoj proizvodnji, Gin radionica opremit će Vas s dragocjenim znanjem i savjetima za pametniju kupnju ili proizvodnju.”, govore iz destilerije.

Degustacija gina uz stručnjake

Radionice će voditi iskusni destileri i tvorci prvog hrvatskog craft gina imena The Flying Cat. Uz interaktivnu edukaciju, sudionici će degustirati tri stila gina iz destilerije Brigljević, samostalno istražiti razne začine i arome te na kraju primijeniti naučeno i kreirati vlastite gin&tonic kombinacije.

Radionica se održava u prostoru destilerije, na adresi Ulica Braće Radić 35, Velika Gorica. Trajanje radionice je oko dva sata s početkom u 19:00h. Cijena radionice je 250 kn po osobi, a uključuje degustaciju i popratnu zakusku.

Radionica je namijenjena isključivo punoljetnim osobama, a broj sudionika je strogo ograničen, uz pridržavanje svih aktualnih epidemioloških mjera. Prijave se mogu izvršiti OVDJE.