Home Izdvojeno Dinamo s lakoćom pobijedio Goricu golovima Kulenovića i Bulata

Dinamo s lakoćom pobijedio Goricu golovima Kulenovića i Bulata

PODIJELITE

U 30. kolu Supersport HNL-a na Gradskom stadionu u Velikoj Gorici GNK Dinamo je pobijedio HNK Goricu rezultatom 0-2.

Gorica je krenula u standardnoj formaciji s Banićem na golu. U zadnjoj liniji Štiglec, Leš, Maloča i na desnom beku ponovo Krizmanić, u vezi Mrzljak, Lazarov i Pršir, na krilima Rukavina i Mitrović te s Vujnovićem na špici.

Dinamo je počeo s Petkovićem i Kulenovićem u napadu, a iza njih je stajao Baturina. Vidović i Kaneko nastupili su na bokovima, Sučić i Mišić u sredini, dok su zadnju liniju činili Perković, Theophile-Catherine i Ristovski. Na golu je stajao Nevistić.

Golove su na asistenciju Baturine postigli u 13. minuti Kulenović i u 88. minuti Bulat po dodavanju Ristovskoga. Da je Kulenović u više navrata bio precizniji nakon što je na pravom mjestu dobro primio loptu, mogao je konačni rezultat biti veći.

Jedinu pravu priliku za Goricu propustio je u 25. minuti realizirati Rukavina. Nakon što je na rubu prostora prevario Ristovskoga, krilni napadač na posudbi iz Dinama solidno je plasirao u suprotni kut, ali Nevistić se dobro postavio.

Vidović je na poluvremenu u igru poslao Solda namjesto Lazarova te u završnici utakmice i Jurića, Kapulicu te Vrzića, no oni nisu promijenili jednosmjerni tijek utakmice.

Standings provided by Sofascore