Home Sport Dijelimo ulaznice za nadolazeću utakmicu HNK Gorica – NK Osijek

Dijelimo ulaznice za nadolazeću utakmicu HNK Gorica – NK Osijek

Dobitnici se izvlače nasumičnim odabirom u četvrtak, 19. svibnja

PODIJELITE
Foto: HNK Gorica/web

Ovog vikenda, u subotu 21. svibnja u 17.05 sati, HNK Gorica dočekuje NK Osijek na našem stadionu u Velikoj Gorici. Ulaznice će biti i u online prodaji i pojedinačno, a evo gdje i po kojim cijenama ih  možete kupiti:

Cijene ulaznica u pretprodaji iznose 40 kuna za sektore A3 i B3 te 50 kuna za sektore A2 i B2. Na dan utakmice cijene će biti 50 kuna za sektore A3 i B3, dok će se sektori A2, B2, A1 i B1 moći kupiti za 80 kuna.

Ulaznice je moguće kupiti u našem Fan pointu u Kolodvorskoj 3A, a dostupne su i u online prodaji putem webshopa. Uoči utakmice, s našim partnerima Auto Gašparić i Električni buntovnik, u petak popodne od 16.00 sati, na istočnoj strani stadiona, na pomoćnim terenima pripremili smo druženje za sve posjetitelje s vrijednim nagradama – poručuju iz HNK Gorice.

Žene i djeca do 15 godina će ulaznice za posljednju utakmicu aktualne sezone moći kupiti po cijenama sniženim za 50%. Popust je ostvariv isključivo prilikom kupovine ulaznica u Fan pointu od ponedjeljka do petka ili na blagajnama stadiona na dan utakmice.

Ovim putem na našoj Facebook stranici dijelimo dva puta po dvije karte. Pratite nas, jer u četvrtak, 19. svibnja objavljujemo sretne dobitnike nasumičnim odabirom!