Home FOTO VIJEST Članovi Vege osvojili brdo medalja na državnom Prvenstvu

Članovi Vege osvojili brdo medalja na državnom Prvenstvu

Ovim rezultatima Vegini parovi i formacije su opetovano u samom vrhu akrobatskog rock 'n' rolla

PODIJELITE
Foto: SPK Vega

Ove subote, 11. prosinca, održano je 29. Prvenstvo Republike Hrvatske u akrobatskom rock ‘n’ rollu na kojem su, između 300-tinjak natjecatelja, sudjelovali i članovi SPK Vega. Dvije formacije i tri plesna para Vege su polučili su zavidne rezultate i vratili se kući s dvadeset medalja.

Naslove državnih prvaka odnijeli su Vita Tot i Noa Goleš u međunarodnoj kategoriji Mlađih juniora 2 (children), dok su u istoj kategoriji njihovi klupski kolege Vita Papić i Damjan Kačavenda osvojili 6. mjesto. Mala formacija 3 Vegice (Karla Bačurin, Rafaela Zetić, Julija Matić, Veronika Šoljić, Dorotea Vukadin, Milla Vurdelja, Nikolina Grbeša, Vana Dragosavljević) okitila se srebrom.

Lara Ištvanek i Martin Vuglenović osvojili su broncu u međunarodnoj kategoriji mlađih juniora 1 (Juveniles), dok su favoriti za naslov prvaka Ema Tot i Andrija Fabijančić morali preskočiti najvažnije nacionalno natjecanje zbog mjere samoizolacije. Također su broncu kući donijele i djevojke iz male formacije 2 pod nazivom Magic (Dora Sertić, Tonka Sertić, Antonija Koleš, Petra Storić, Sara Črnjak, Antea Ćelić, Emili Kovačević, Lana Papić).

Ovim rezultatima Vegini parovi i formacije su opetovano u samom vrhu akrobatskog rock ‘n’ rolla što je rezultat napornog rada i dobrog trenerskom tima koji čine Tomo Vega, Matea Posavec i Veronika Šipušić.