Home Izdvojeno Čepovi prikupljeni u GKM-u donirani Udruzih oboljelih od leukemije i limfoma

Čepovi prikupljeni u GKM-u donirani Udruzih oboljelih od leukemije i limfoma

Goričani su ponovno pokazali svoje veliko srce, ali i osjetljivost po pitanu recikliranja te ovim skromnim, a jednostavnim činom pomogli oboljelima

PODIJELITE

Potaknuti općinom Orle i njihovim poduhvatom u humanitarnoj akciji prikupljanja čepova i Gorički klub mladih se u listopadu odlučio uključiti u tu akciju za sve one koji skupljaju čepove.

Kroz humanitarnu akciju ”Sakupljanjem čepova do skupih lijekova” pomaže se Udruzi oboljelih od leukemije i limfoma Hrvatske koji reciklažom čepova prikupljaju novce za svoje korisnike i njihove lijekove.

Akcija je trajala sve do polovice 12. mjeseca i u tom periodu prikupljeno je oko od 30 vreća punih plastičnih čepova! Goričani su ponovno pokazali svoje veliko srce, ali i osjetljivost za recikliranjem te ovim skromnim, a jednostavnim činom pomogli mnogima. Ekipa iz Goričkog kluba mladih čepove je predala u Udrugu.

Udruga oboljelih od leukemije i limfoma je neprofitna Udruga osnovana sa svrhom pružanja pomoći oboljelima od teških malignih bolesti na području Hrvatske.