Home Izdvojeno Čeka nas spektakl na otvorenome na 6. Noći borilačkih sportova

Čeka nas spektakl na otvorenome na 6. Noći borilačkih sportova

PODIJELITE

Noć borilačkih sportova, u subotu 9. lipnja s početkom u 20.15 sati, pružit će još jedan sportski spektakl na otvorenome. U Parku dr. Franje Tuđmana predstavit će se velikogorički borilački klubovi čiji sportski dosezi prelaze granice Hrvatske. Na ovoj tradicionalnoj sportskoj manifestaciji koja se održava šestu godinu, moći ćemo vidjeti Judo klub Pinky, Karate klub Velika Gorica, Karate klub Centar, Taekwondo klub Velika Gorica, Boksački klub Velika Gorica i Judo klub Kokica koji će prezentirati tek mali dio svog opusa, a ove godine priključit će im se i Judo klub osoba s invaliditetom ”Fuji”.

– Pozivam sve sugrađanke, sugrađane i ljubitelje sporta da dođu na još jednu Noć borilačkih sportova i da pruže podršku našim sportašicama i sportašima. Oni kroz svoje rezultate i svoj rad to apsolutno zaslužuju kao što gorički borilački klubovi zaslužuju ovako veliku sportsku manifestaciju na otvorenom. Vjerujem da će se odazvati velik broj ljubitelja sporta i da će pogledati ovaj hvalevrijedan spektakl – pozvao je predsjednik organizacijskog odbora i zamjenik gradonačelnika Ervin Kolarec.

Nezaobilazan sudionik manifestacije je i Ivica Bačurin kojem pripada završnica večeri. Noć borilačkih sportova završit će koncertom grupe ”Pravila igre”, a na pozornici će biti i ”Opća opasnost” i ”Emanuel” te njihovi gosti.