Home Rekreacija Brojne medalje za plesače Vege: Ponovno među najboljima na natjecanju

Brojne medalje za plesače Vege: Ponovno među najboljima na natjecanju

PODIJELITE

U nedjelju se održao Samobor Open, prvo ovogodišnje natjecanje u akrobatskom rock ‘n’ rollu na kojem su sudjelovali i članovi velikogoričkog kluba Vega. Kao i do sada, ponovno su bili među najboljima na natjecanju.

Zlato su osvojili Vita Tot i Noa Gloeš u kategoriji mlađih juniora 1, a Vita Papić i Damjan Kačavenda su osvojili broncu. Treće mjesto u kategoriji mlađih juniora 2 osvojili su Sara Kukla i Jakov Božičević kojima je ovo bilo prvo natjecanje. Teni Vrban i Ivanu Bačurin medalja je izmakla za dlaku te su ostali na četvrtom mjestu. U kategoriji starijih juniora srebro su odnijeli Ema Tot  i Andrija Fabijančić.

“Gotovo svi naši članovi su se vratili s medaljama s ovog natjecanja pa s pravom možemo reći kako je ovo super početak natjecanja ove godine. Jako smo ponosni na naše članove, a rezultati su nam samo vjetar u leđa da radimo još više. U sportu nema dobrih rezultata bez puno rada.” – poručuju iz Vege.

Od formacija je nastupila ženska juniorska formacija The King (Tonka Sertić, Karla Bačurin, Lana Papić, Petra Storić, Antonija Koleš, Vita Tot, Sara Črnjak, Dora Sertić, Ema Tot, Vita Papić, Emili Kovačević) koja je osvojila prvo mjesto. 

Zlato su osvojile i djevojčice iz formacije (F4) Sugar Crush (Luna Meštrović, Ana Pejić, Nadia Điko, Leona Ostrež, Marta Petrović, Mia Gereš).

U kategoriji malih formacija 2 Vegice (Nikolina Grbeša, Julija Matić, Julija Mijadžiković, Franka Mustapić, Gabrijela Babić) osvojile su treće mjesto.