Home Crna Kronika Bili su gladni? Lopovi iz vikendice ukrali čak i hranu

Bili su gladni? Lopovi iz vikendice ukrali čak i hranu

PODIJELITE

Nepoznati provalnik opljačkao je obiteljsku kuću u Trebnjanskoj ulici i 52-godišnjem vlasniku ukrao novac u različitim valutama, u vrijednosti 10 tisuća kuna. Provala se dogodila 1. svibnja, objavila je policija na konferenciji za novinare. Provalnik je iskoristio odsutnost vlasnika te se ušuljao kroz dvorište do stražnje strane kuće gdje je razvalio vrata.

– Vrata je obio i otvorio, ušao je u kuću, pronašao novac te zajedno s njim pobjegao u nepoznatom pravcu  – rekao je Nikica Ljubanović iz velikogoričke policije.

OD MOTORNE PILE DO SALAME

Od 3. do 6. svibnja u Ogulincu je provaljeno u dvije vikendice. Nepoznati su lopovi ukrali motornu pilu, plinsko kuhalo, televizor, različiti sitan alat, alkohol pa čak i hranu iz hladnjaka. Procijenjena šteta iznosi oko 10 tisuća kuna.

Jučer, 7. svibnja, priveden je 26-godišnjak iz Zagreba, kojeg policija tereti da je u kolovozu 2013. godine sa dvojicom nepoznatih osoba ukrao novac iz trgovine ‘Mlin i pekare’ u Buševcu. Dvojica osumnjičenih zapričali su trgovkinju, čime su trećem omogućili da se ušulja u prostor kancelarije. Iz nje su ukrali 15 tisuća kuna depozita koji se nalazio u kancelariji.