Home Najave Bikovi u subotu gostuju u Crikvenici i poručuju: “Nema opuštanja!”

Bikovi u subotu gostuju u Crikvenici i poručuju: “Nema opuštanja!”

U prvom susretu na goričkom terenu, ekipa Gorice ostvarila je uvjerljivu pobjedu

PODIJELITE
Foto: KK Gorica / Nenad Mudrinić

Ove subote, 3. veljače, košarkaši Gorice nastavljaju svoj put gostovanjem u Crikvenici protiv istoimenog domaćina. U prvom susretu na goričkom terenu, ekipa Gorice ostvarila je uvjerljivu pobjedu, no domaćini su, s nedavnim pojačanjima u sastavu, iskazali ambicije za ostanak u ligi. U prethodnom kolu, Crikvenica je ostvarila uvjerljivu gostujuću pobjedu protiv direktnog konkurenta u borbi za opstanak, te sada želi potvrditi bodove pred domaćom publikom protiv Gorice.

Goričani su nakon izuzetno napornog tjedna, u kojem su odigrali tri iscrpljujuće utakmice, uspjeli pronaći dovoljno vremena za oporavak. Trener Miron Češkić i njegova ekipa upisali su četiri važne pobjede te će sada nastojati produžiti pobjednički niz kako bi potvrdili treće mjesto na prvenstvenoj ljestvici.

Trener Češkić je izjavio: “U subotu gostujemo kod KK Crikvenice. U odnosu na naš prvi susret, Crikvenica se pojačala s Butorcem, Volanščekom, Popovićem i Scottom. Zadnje kolo protiv KK Stoje pobijedili su vrlo uvjerljivo i pokazali bolju igru. Crikvenici je svaka utakmica bitna za ostanak u ligi i sigurno će biti vrlo motivirani i tražiti svoju priliku. Mi preuzimamo ulogu favorita u ovoj utakmici i pristup će od prve minute biti maksimalan. Nema opuštanja i nema laganih utakmica bez obzira na poziciju na tablici.”

Fran Došen, novo pojačanje Gorice, donosi veliku energiju igri svojim ulascima s klupe te često završava atraktivnim zakucavanjima. On je najavio utakmicu riječima: “Na gostovanje u subotu odlazimo željni pobjede. Čeka nas ekipa Crikvenice koja se trenutno nalazi u donjem dijelu tablice, ali koju nikako ne smijemo podcijeniti jer s novim igračima u rosteru to je sada respektabilna momčad. Iako smo u dobrom ritmu to neće utjecati na radne navike u tjednu ispred nas u kojem ćemo se za utakmicu pripremiti najbolje što znamo”

Utakmica će se odigrati u subotu, 3. veljače, s početkom u 18:00 sati, a može se pratiti putem HKS TV platforme. Više informacija dostupno je na web stranici www.kkgorica.hr, Facebook stranici facebook.com/kosarkaskiklubgorica te Instagram profilu @kkgorica.