Home Izdvojeno Besplatne predstave za djecu u sklopu Goričkih večeri

Besplatne predstave za djecu u sklopu Goričkih večeri

Donosimo termine i lokacije za sve najavljene kazališne predstave

PODIJELITE

Ove srijede započinje najdugovječnija manifestacija Pučkog otvorenog učilišta, Goričke večeri, koja uz bogati program nudi i posebnu poslasticu za djecu. Na ovogodišnjim večerima mališani će moći uživati u besplatnim kazališnim predstavama!

Održat će se predstava Scene Gorica te gostujuće predstave Teatra Poco Loco i Kazališta Prijatelj te predstave polaznika Dramskog studija POUVG. Prva na redu je predstava Priča bez veze namijenjena djeci starijoj od četiri godine, a koja će se održati u srijedu, 8.6. u 17 sati ispred Gradske knjižnice Velika Gorica. U petak, 10.6. na redu je predstava Greta i divovi koja će se održati u Dvorani Galženica u 18 sati te predstava Tri u jednom u 19:30 sati na istoj lokaciji. Predstave su namijenjene predškolcima i osnovnoškolcima. U nedjelju, 12.6. će se u 17 sati održati predstava Čarobnjakov učenik u Dvorani Gorica, a u utorak 14.6. u 18 sati predstava Basne za nas danas namijenjene djeci starijoj od pet godina. Predstava Basne za nas danas održat će se ispred Gradske knjižnice.

Ove godine Goričke večeri traju od 8. do 29. 6. i na lokacijama u centru grada – Park F. Tuđmana i Trg S. Radića, a cijeli program možete pronaći OVDJE.