Home Izdvojeno Program Goričkih večeri: Stiže Opća opasnost, ljetno kino na otvorenom, radionice..

Program Goričkih večeri: Stiže Opća opasnost, ljetno kino na otvorenom, radionice..

Bogat i raznovrstan program svidjet će svim generacijama

PODIJELITE

S približavanjem ljeta stižu nam i Goričke večeri, tradicionalna i najdugovječnija manifestacija na otvorenom u organizaciji Pučkog otvorenog učilišta. Ovogodišnje Goričke večeri održavat će se od 8. do 29. lipnja, a donose bogat program koji će se svidjeti svim generacijama. Lokacije na kojima će se odvijati su u centru grada – Park F. Tuđmana i Trg S. Radića.

“Kao i svake godine kazališna publika imat će priliku uživati u hit predstavama, ljubitelji umjetnosti moći će sudjelovati u putujućem projektu Muzeja odbačenih predmeta koji spaja kulturu i umjetnost s ekologijom i novim tehnologijama. Tu su i zanimljive kreativne kiparske i likovne radionice za djecu i odrasle, a svoje nastupe predstavit će javnosti polaznici Dramskog studija i Tečaja gitare POUVG-a, dok će polaznice Tečaja krojenja i šivanja izvesti modni performans na otvorenom.”, najavljuju organizatori.

Raznovrstan glazbeni program

Glazbeni program bit će bogat i raznovrstan. Bit će tu suvremene elektroničke glazbe mladih DJ-a i rock bendova do popa, etna, tambura, klapskog pjevanja i salse. Zvijezda ovogodišnjih Goričkih večeri je grupa Opća opasnost koja će nam zasvirati 26. lipnja!

Uz to će biti i drugi koncerti na otvorenom – goričkih Mungosa, VG Blues, Rock & Country festival, grupa Atomsko sklonište, Metaklapa koja spaja tradicionalnu klapu i heavy metal glazbu, latino bend FiloSofia Salsa, ženske vokalistice zbora Ezerki, tamburaški sastav Lajbeki te lokalni KUD-ovi i zborovi.

Uz to su za sve ljubitelje sedme umjetnosti svake srijede pripremili Kino u parku na otvorenom gdje će se prikazivati hollywoodski blockbusteri, animirani sinkronizirani filmovi i komedije. Projekcije su zakazane za 18:00 i 20:00 sati.

Kompletan program Goričkih večeri možete pronaći na ovom linku, a ulaz na sve događaje je besplatan.