Home Izdvojeno Besplatna promotivna radionica za prvašiće i drugašiće!

Besplatna promotivna radionica za prvašiće i drugašiće!

Škola brzog čitanja i mudrog učenja Velika Gorica poziva da se upoznate s njihovim odličnim programom koji može pomoći vašim mališanima u obrazovanju

PODIJELITE

Škola brzog čitanja i mudrog učenja Velika Gorica poziva da se upoznate s njihovim odličnim programom koji može pomoći vašim mališanima u obrazovanju. Iz tog razloga su za danas, srijedu 20.10., pripremili besplatnu promotivnu radionicu namijenjenu prvašićima i drugašićima. Ukoliko ne stižete na radionicu danas, bez brige, iz škole nam govore da će zbog velikog interesa biti još termina za radionice idućeg tjedna.

Osnovni cilj obrazovnog programa “Mudro učenje – od prvog koraka” jest poticanje razvojnih sposobnosti djece ranog školskog uzrasta, kao i pomoć u savladavanju poteškoća u učenju – čitanja s razumijevanjem, pamćenja, pisanja, računanja, organizacije i izdvajanja bitnih elemenata iz gradiva, usmenog izražavanja te razvoja samopouzdanja kod djece. “Naš zadatak je aktivirati kapacitete za učenje kod djece, pri čemu su u fokusu sve stvari koje djeca tog uzrasta mogu savladati, te kroz pozitivne interakcije obnoviti i obogatiti životna iskustva o prostoru, vremenu, o drugome, o sebi, o odraslima, o školi, o životu.”, objašnjavaju iz škole.

Dolazak na promotivnu radionicu Škole brzog čitanja i mudrog učenja je moguć isključivo uz prethodnu prijavu putem OVE POVEZNICE. Radionica počinje u 19 sati.