Home Najave Animirani nastavak “Medo sa Sjevera” i hororac “Bježi” na goričkom filmskom platnu

Animirani nastavak “Medo sa Sjevera” i hororac “Bježi” na goričkom filmskom platnu

Danas do 15 sati, na stranici POU Velika Gorica u tijeku su nagradne igre za oba filmska naslova. Sudjelujte, jer možda baš vi budete sretnik/sretnica koja će osvojiti po dvije ulaznice

PODIJELITE

Od danas, pa sve do srijede 13. siječnja, u goričkom kinu prikazivat će se animirani sinkronizirani film “Medo sa sjevera 2: Ključevi kraljevstva” u 18 sati i horor s komponentama trilera “Bježi” u 20 sati.

Medo sa sjevera 2: Ključevi kraljevstva

Riječ je o nastavku popularne animacije Medo sa sjevera.
Ovoga puta, kralj sjevera se vratio kako bi spasio svoj dom i New York. No, uskoro od heroja postaje sumnjivac za kriminalno djelo koje nije počinio. Zajedno sa svojim prijateljima kreće dokazati nevinost, vratiti svoju reputaciju i spasiti svoje kraljevstvo.

Bježi

Nešto je zlokobno i neprirodno u odnosu majke Diane i kćeri Chloe. Prezaštitnički nastrojena Diane je od rođenja odgajala kćer u potpunoj izolaciji od svijeta. Kad Chloe odraste i postane mlada žena, počinje otkrivati da stvari u njihovoj kući nisu onakvima kakvima se čine.

Imate priliku pogledati ih – besplatno!

Naime, danas do 15 sati, na stranici POU Velika Gorica u tijeku su nagradne igre za oba filmska naslova. Sudjelovati je vrlo jednostavno, a sve što trebate učiniti je:

  •  kliknuti “sviđa mi se” FB stranica POU Velika Gorica (ako već niste)
  • kliknuti “sviđa mi se” ova objava
  • obavezno podijeliti/share (JAVNO) objavu nagradne igre

Pobjednici nagradnjača biti će odabran danas nakon 15 sati nasumičnim odabirom, te će biti objavljeni u komentaru. Sudjelujte, jer možda baš vi budete danas sretnik/sretnica koja će osvojiti po dvije ulaznice za jedan od dva spomenuta filmska naslova!