Home Sport Aktivan vikend Maraton kluba: brončane medalje i novi osobni rekordi

Aktivan vikend Maraton kluba: brončane medalje i novi osobni rekordi

Sudjelovali su na Prvenstvu Hrvatske te dvije utrke u Zagrebu i Gornjoj Bistri

PODIJELITE

Članovi Maraton kluba Velika Gorica proteklog su vikenda sudjelovali na Prvenstvu Hrvatske za mlađe seniorke u Zagrebu, na utrkama Bistranka na pet kilometara u Gornjoj Bistri i Grawe noćni maraton na zagrebačkom Bundeku.

Tri utrke i dobri rezultati

Na Prvenstvu Hrvatske za mlađe juniorke nastupile su Nina Vuković i Anja Petračić. Nina je nastupila na utrci od 400 metara te s vremenom od 57,73 zauzela ukupno 3. mjesto. Anja je nastupila na utrci 3000 metara sa zaprekama gdje je ostvarila plasman od 14:56,57 i ukupno 6. mjesto. Nastupile su i drugog dana natjecanja na utrci od 800 metara. “Nina je ovu dionicu istrčala za 2:20,30 čime je zauzela ukupno brončanu poziciju, dok je Anja utrku istrčala za 2:52,88 i popela se na 8. mjesto.”, navode iz Maraton kluba.

Na 5. Bistranki u Gornjoj Bistri sudjelovala je Severina Prpa koja je u ženskoj konkurenciji zauzela ukupno 6. mjesto. Ovo je ujedno i njen novi osobni rekord, otrčala je pet kilometara za 25:55.

U subotu, 29. kolovoza održan je Grawe noćni maraton na zagrebačkom Bundeku. Nastupila je Vedrana Janjić na utrci od 3/4 maratona te zabilježila prolazno vrijeme 3:06:34. U ukupnom poretku kod žena je završila na 9. mjestu a u kategoriji Ž40 na 2. mjestu.

Treninzi u Atletskoj školi se nastavljaju

Iz Maraton kluba najavljuju da se treninzi u Atletskoj školi nastavljaju, a do novog natjecanja pozivaju djecu i njihove roditelje da nam se pridruže svakog radnog dana od 19 sati na sjevernoj tribini ŠRC-a Velika Gorica. Više informacija o aktivnostima i programima kluba možete pronaći na web stranicama kluba.