Home Izdvojeno 3,3 milijuna kuna za telekomunikacijsku infrastrukturu do kraja 2015.

3,3 milijuna kuna za telekomunikacijsku infrastrukturu do kraja 2015.

PODIJELITE

Hrvatski Telekom je početkom ove godine na traženje Gradske uprave dostavio detaljan plan investicija na području Velike Gorice u 2015. godini, a ovih dana dostavljeno je i izvješće o njihovoj realizaciji investicija i vrijednosti

Ukupna vrijednost planiranih investicija u 2015. godini iznosi 3,3 milijuna kuna, od čega je do sada realizirano 2,4 milijuna kuna.

U modernizaciju mreže u Selnici Ščitarjevskoj uloženo je 327 tisuća kuna, u Gradićima 1,68 milijuna kuna te 305 tisuća kuna u Lukavcu.. U Gradićima je projekt u potpunosti realiziran, a u Selnici i Lukavcu projekt modernizacije mreže nalazi se u završnoj fazi.

U Donjoj Lomnici u tijeku je ishođenje građevinske dozvole, dok je u Turopolju glavni projekt na potvrdama nakon čega će se krenuti u ishođenje građevinske dozvole. U modernizaciju telekomunikacijske infrastrukture u ovim mjestima HT će uložiti oko 2,1 milijun kuna.

Izmještanje i omogućavanje širokopojasnih usluga čvora Roženica koštat će 830 tisuća kuna, a uvođenje 4G – LTE mobilne mreže u Kolarevu i Zvonimirovu ulicu i Pleso koštalo je 420 tisuća kuna.