Home Gospodarstvo 30 stipendija budućim majstorima: Evo za koja deficitarna zanimanja Grad daje novac

30 stipendija budućim majstorima: Evo za koja deficitarna zanimanja Grad daje novac

PODIJELITE

Grad Velika Gorica raspisao je natječaj za dodjelu stipendija za učenike prvih razreda koji se obrazuju za deficitarna zanimanja, za potrebe obrtništva u školskoj godini 2014/2015.

Stipendija se dodjeljuje na 10 mjeseci u iznosu od 500 kuna mjesečno, počevši od 1. rujna 2014. godine. Kriteriji za utvrđivanje liste prvenstva kandidata za dodjelu Stipendije je opći uspjeh u VII. i VIII. razredu utvrđen na osnovi prosječne ocjene.

akcija_Skolarac1Stipendije mogu dobiti učenici ovih zanimanja: Alatničar, armirač, autolakirer, kuhar, limar, mesar, autolimar, obućar, automehatroničar, pediker,  automehaničar, pomoćni instalater grijanja i klimatizacije, bravar, pomoćni kuhar i slastičar, dimnjačar, puškar, elektroinstalater, slastičar, elektromehaničar, soboslikar-ličilac, elektroničar-mehaničar, staklar, fasader, stolar, fotograf, strojobravar, frizer, tapetar, instalater grijanja i klimatizacije, tesar, instalater kućnih instalacija, tokar, konobar, zidar, kozmetičar, zlatar i krovopokrivač

Prijave za dodjelu stipendija za deficitarna zanimanja dostavljaju se osobno do 10.10.2014. godine Povjerenstvu, putem UO za poduzetništvo, investicije i fondove EU, na adresi: Šetalište Franje Lučića 15, Velika Gorica – ističu iz gradske uprave.