Home Izdvojeno ZET: Bilo je poteškoća s polascima na liniji 290, mole putnike za...

ZET: Bilo je poteškoća s polascima na liniji 290, mole putnike za razumijevanje

Kao razloge navode bolest vozača i kvar autobusa

PODIJELITE

U prošlom tjednu smo zaprimili informacije da je došlo do poteškoća na ZET-ovoj autobusnoj liniji 290 Zračna luka – Kvaternikov trg iz smjera Velike Gorice, ali i prema Velikoj Gorici.

Kako nam navodi čitateljica, neke linije naprosto nisu ostvarene, a objašnjenja za to nije bilo od strane ZET-a, barem ne u tom trenutku. Tražili smo ih informaciju o polascima na liniji 290 kako bi pravovremeno obavijestili građane. Podsjećamo, ZET je prošlog tjedna objavio da zbog smanjenog broja vozača imaju manji broj polazaka na određenim linijama. Međutim, linija 290 nije bila navedena kao jedna od njih.

Iz ZET-a s u nam potvrdili da su proteklog tjedna bilježili određene poteškoće na liniji 290 te korisnicima upućuju ispriku. Kao razloge navode bolest vozača te kvar autobusa. “Zbog iznenadne bolesti vozača uzrokovane koronavirusom, u utorak 25. siječnja nisu ostvareni pojedini polasci na liniji 290 u vremenu od 10:35 do 17:35 sati. U srijedu, 26. siječnja, nisu ostvarena dva polaska zbog kvara vozila, a potrebno je određeno vrijeme kako bi se zamjensko vozilo iz garaže uključilo na liniju.”, govore nam iz ZET-a.

Također navode kako služba zadužena za organizaciju prometa u trenutnim okolnostima pandemije koja je zahvatila i vozače ZET-a, kao i drugim okolnostima koje utječu na promet, ulaže iznimne napore kako bi se usluga prijevoza realizirala u optimalnom obliku. Iz tog razloga ljubazno mole putnike za razumijevanje.

Po našim saznanjima linija 290 prometuje normalnim voznim redom. Ako imate drugačiju informaciju, možete nam se javiti.