Home Izdvojeno Želite upisati strani jezik? Dođite na Dan otvorenih vrata

Želite upisati strani jezik? Dođite na Dan otvorenih vrata

Upoznajte se s programom škole i jezicima koje možete učiti, razgledajte prostorije i dobiti odgovore na sva pitanja

PODIJELITE

I ove godine će se u Pučkom otvorenom učilištu obilježiti Europski dan jezika koji se obilježava 26. rujna. Na ovaj dan je cilj prisjetiti se važnosti učenja jezika u cijeloj Europi, a svrha jačanje svijesti o raznolikosti jezika u Europi, promicanje kulturne i jezične raznolikosti te poticanje ljudi svih dobi na učenje jezika.

U POUVG-u će se ovaj dan obilježiti 25. rujna Danom otvorenih vrata Škole stranih jezika.Svi će zainteresirani od 9:30 do 13:30 sati u prostorijama Učilišta imati priliku upoznati se s programom škole i jezicima koje mogu učiti, razgledati prostorije i dobiti odgovore na sva pitanja”, govore iz POUVG.

Pozivaju sve nove polaznike, ali i one stare polaznike koji bi željeli upisati još neki strani jezik, kao i sve one koji su samo čuli za školu stranih jezika u POUVG-u te ih interesira po čemu se razlikuju od ostalih i što nude. “Dođite, informirajte se i odlučite se za neki od verificiranih i neverificiranih stranih jezika iz našeg programa.”

Za najmlađe će tog dana, 25. rujna u 10 sati, biti organizirana likovna radionica s temom: zastave svijeta. “Učenje jezika donosi pogodnosti i starima i mladima – nikada niste prestari za naučiti jezik i uživati u mogućnostima koje učenje otvara. Čak i ako samo znate nekoliko riječi stranog jezika, dovoljno je za uspostaviti nova prijateljstva i kontakte diljem svijeta. Jezične vještine su nužnost i pravo SVAKOGA – to je jedna od glavnih poruka Europskog dana jezika”