Home Izdvojeno Završeno 27. izdanje Kupa HVIDRA-e u Gradskoj sportskoj dvorani

Završeno 27. izdanje Kupa HVIDRA-e u Gradskoj sportskoj dvorani

PODIJELITE

Nakon deset dana uzbuđenje sinoć je okončano 27. izdanje jednog od najvećih malonogometnih turnira u Hrvatskoj, Kup HVIDRA-e. Pred punim gledalištem u Gradskoj sportskoj dvorani u Rakarju, u kojoj se inače prvi puta igralo, u finalnom srazu kod seniora momčad Staklo Matić Max autodijelova svladala je CB Kod Rojca sa 2:1. Prošle godine drugi, a ove napokon prvi, to bi ukratko bio rezime kao i uvijek besprijekorno organiziranog malonogometnog spektakla u Velikoj Gorici.

Treće mjesto zauzeli su dečki iz Beton Blata SC Polet, koji su sa 4:1 svladali Alpas team CB Barbaru. Najbolji igrač je Darko Duvnjak iz slavljeničke škvadre, Andrija Budimir iz CB Kod Rojca najbolji je golman, a sa osam golova prvi golgeter turnira je Igor Karlo Majić iz momčadi Pizzeria Viva.

DC Grzela Futura Dental obranila je naslov u veteranskoj konkurenciji. Nakon što su finalnom susretu s uvjerljivih 3:0 dobili Stella bar Ledana. Treće mjesto osvojio je CB Kova. Najbolji golman je Miroslav Fabijan iz Stella bar Ledane, strijelac Dario Skoko iz CB Kove, a igrač Nikola Smolčić iz momčadi DC Grzela Futura Dental.

Goran Klobučarić