Home Najave “Zašto je danas teško biti roditelj?”: Knjižnica poziva na psihoedukativnu radionicu

“Zašto je danas teško biti roditelj?”: Knjižnica poziva na psihoedukativnu radionicu

Gordana Buljan Flander klinička je psihologinja, integrativni psihoterapeut za djecu, adolescente i odrasle, stalna sudska vještakinja za zlostavljanu i traumatiziranu djecu

PODIJELITE

Na Dječjem odjelu Gradske knjižnice Velika Gorica sutra, 6. lipnja u 18 sati, će se održati psihoedukativna radionica pod nazivom “Zašto je danas teško biti roditelj?”. Radionicu će održati prof. dr.sc. Gordana Buljan Flander. Svi zainteresirani trebaju rezervirati svoje mjesto pozivom na broj: 01/6260-689.

U sklopu radionice održat će se i predstavljanje 2. proširenog izdanja knjige „Znanost i umjetnost odgoja“ prof. dr. sc. Gordane Buljan Flander i suradnika. Knjiga sadrži stručne tekstove 36 autora – psihologa, psihijatara, socijalnih pedagoga, socijalnih radnika, neuropedijatrice, logopeda… Riječ je o najobimnijem hrvatskom izdanju namijenjenom roditeljima, odgajateljima i stručnjacima koji rade s djecom, u kojem su čitatelju stručne i znanstvene spoznaje prenesene pitko i razumljivo te uz brojne ilustracije, dječje crteže i fotografije.

Gordana Buljan Flander klinička je psihologinja, integrativni psihoterapeut za djecu, adolescente i odrasle, stalna sudska vještakinja za zlostavljanu i traumatiziranu djecu.

Kroz cijelu se svoju bogatu karijeru bavi zaštitom djece, njihovog mentalnog zdravlja i njihovih prava. Kao dječji psiholog u Klinici za dječje bolesti Zagreb često se susretala sa zlostavljanom i zanemarivanom djecom koja nisu imala potrebnu zaštitu odraslih. Bila je među prvima koji su početkom 90.-tih godina u Hrvatskoj prepoznali ovu problematiku te se upravo toj djeci posvetila kroz cijelu svoju karijeru.