Home Gospodarstvo Zajedno do ciljeva: Članice Udruge Mreža žena održale edukativno druženje u Kurilovcu

Zajedno do ciljeva: Članice Udruge Mreža žena održale edukativno druženje u Kurilovcu

Okupile su se na Turopoljskom gruntu obitelji Dianežević gdje su se bolje upoznale i poslušale edukativno predavanje o važnosti zdrave hrane i tla

PODIJELITE

Udruga Međunarodna mreža poslovnih žena za vikend je održala druženje na Turopoljskom gruntu obitelji Dianežević. Okupilo se 20-ak članica koje su proučile grunt, a vlasnica i članica Snježana Dianežević predstavila im je i likere koje radi za prodaju.

Druženje je bilo i edukativnog karaktera jer su članice imale priliku poslušati kratko predavanje mag.ing.agr. Valentine Kuzmić o zdravoj hrani i važnosti lokalnih proizvoda, kao i o brizi o tlu.

Udruga Mreža žena svojim članicama omogućava edukaciju, druženje i suradnje. Ivana Radić, predsjednica Udruge objasnila je kako je udruga osnovana s ciljem promocije žena poduzetnica. “To je za sve žene koje su vlasnice, žele se družiti i umrežavati i tako postići bolju vidljivost. Drago mi je da smo se uspjeli okupiti na gruntu naše članice Snježane, i ovdje proveseliti i međusobno se bolje upoznati.”, govori te dodaje kako će se ovaj grunt i dalje promovirati jer je divno mjesto za druženja.