Home Crna Kronika U vikend-akciji 14 vozača ostalo bez vozačke dozvole

U vikend-akciji 14 vozača ostalo bez vozačke dozvole

PODIJELITE
foto: Kronike Velike Gorice/Ilustracija

U Ulici Slavka Kolara 101 u Velikoj Gorici ovog vikenda policija je zaustavila vozača (37) koji je napuhao 2,22 promila. Dobio je prekršajni nalog te je smješten u prostoriju za zadržavanje do otrježnjenja.

Još je troje vozača imalo koncentraciju alkohola u krvi veću od 1,51 promil, dok ih je desetero, koji su također zaustavljeni u sklopu akcija ”Alkohol i opojne droge” i ”Brzina” vozili pod utjecajem alkohola, ali s manje od 1,51 promila alkohola u krvi. Svi koji su zatečeni pod utjecajem alkohola za vrijeme vožnje, vozačka dozvola im je privremeno oduzeta te su isključeni iz prometa. Akcije su provedene od 13. do 16. travnja, od 20 do 4 sata na području Policijske postaje Velika Gorica

– Tijekom provođenja akcije dogodile su se tri prometne nesreće s materijalnom štetom, dok se tijekom preostalog dijela vikenda dogodilo još osam prometnih nesreća od čega šest s materijalnom štetom i dvije prometne nesreće s ozlijeđenim osobama u kojima su dvije osobe zadobile lake tjelesne ozljede – izvijestili su iz PP Velika Grica.