Home Velikogoričani na djelu VG Legacy u novoj humanitarnoj akciji traži frizere koji će ošišati 136...

VG Legacy u novoj humanitarnoj akciji traži frizere koji će ošišati 136 izbjeglica iz Ukrajine

'Molimo sve frizere koji bi željeli volontirati taj dan i biti dio našeg malog svemira, neka se jave u inbox naše udruge', poručuju.

PODIJELITE
Foto: VG Legacy/Pixabay

Sjećate li se kada je ekipa VG Legacyja nakon razornog potresa prošle godine u tjedan dana organizirala humanitarnu akciju u kojoj su frizeri i frizerke cijeli dan dan šišali građane s pogođenih područja.

Frizeri su se, kako smo tada izvještavali, odmah i vrlo rado odazvali pozivu uz goričke frizere priključili su se i oni iz drugih hrvatskih gradova. Na sličnu akciju odlučili su se, ovoga puta za odbjeglo stanovništvo Ukrajine. A evo o čemu je riječ…

VG Legacy je okupio svoje superheroje sa škarama i mašinicama i u suradnji sa Crvenim križem Zagreb, te ovoga puta organizira uljepšavanje i druženje sa 136 osoba koje su svoje domove u Ukrajini morale zamjeniti sa prihvatilištem u Motelu Plitvice.

Akcija će se, ovisno o raspoloživosti frizera volontera, održati ili u subotu 2. travnja popodne ili u nedjelju 3. travnja ujutro. Molimo sve frizere koji bi željeli volontirati taj dan i biti dio našeg malog svemira, neka se jave u inbox naše udruge. U prihvatilištu su većinom žene i djeca i voljeli bismo ih iznenaditi sa sitnicama u obliku kozmetike i slatkiša pa molim sve koji mogu da naprave male poklone (za žene jedan kozmetički proizvod i čokolada a za djecu slatkiši) i u njih ubace poruke ohrabrenja i nade. U porukama slobodno navedite svoje ime jer svatko treba novog prijatelja – poručuje VG Legacy.