Home Velikogoričani na djelu Frizeri u Glini! Čeka se na red za šišanje i frizuru

Frizeri u Glini! Čeka se na red za šišanje i frizuru

PODIJELITE

U organizaciji udruge VG Legacy jutros je za potresom pogođenu Glinu krenulo 20-tak frizera i frizerki koji će cijeli dan dan šišati građane s pogođenih područja. Dobro raspoložena humanitarna ekipa okupila se jutros u Velikoj Gorici i nakon doručka, s paketima iznenađenja za stanovnike, škarama i češljevima krenuli su prema Glini.

“Ošišano je preko 100 ljudi do sada, vatrogasci su nam došli na šišanje, svi koji čekaju su se složili da idu preko reda kako bi mogli natrag na teren. 20 frizera pčelica radi, volonteri kuhaju kave, naš dječiji kutak pazi na najmlađe. Jedna naša volonterka je i na terenu i šiša one koji nisu u mogućnosti doći ovdje. Pokloni, poruke ohrabrenja, puno ljubavi i pozitivne energije danas je u OŠ Glina na našoj akciji besplatnog šišanja. Hvala Glina! Hvala frizeri”, stoji na FB stranici ekipe VG Legacy.

Frizeri su se odmah i vrlo rado odazvali pozivu, a uz goričke frizere priključili su se i oni iz drugih hrvatskih gradova. Redovi građana koji čekaju šišanje i novu frizuru- ogromni, a frizeri su se brzo primili posla i građanima vratili osmjeh na lica i naravno- nove frizure.

Evo kako to izgleda u ovim trenutcima u frizerskim stolcima: