Home Velikogoričani na djelu VG LEGACY: Prikupljeno je više od 12 tisuća kuna za baku Ankicu

VG LEGACY: Prikupljeno je više od 12 tisuća kuna za baku Ankicu

Za kupnju stambenog kontejnera za 86-godišnju baku Ankicu potrebno je prikupiti još nešto manje od 18 tisuća kuna

PODIJELITE

VG Legacy pokrenuo je novu akciju u kojoj žele pomoi starijoj gospođi Ankici koja ima 86 godina. Akcija “Dom je tamo gdje je srce”  za cilj ima prikupiti sredstva za kupnju stambenog kontejnera, potpuno opremljenog za život osoba starije životne dobi, a prva koja će ga dobiti je upravo baka Ankica.

Kad smo prvi put došli kod nje ona je bila sretna jer ima društvo, a nama su se srca raspala kada smo vidjeli u kakvim uvjetima živi i da je improvizirala wc na stolici sa rupom i kantom ispod. Hoda uz pomoć štaka. Njezin duh unatoč svemu je neslomljiv. Nitko nije ovo zaslužio, svi mi koji imamo sreću da još imamo bake sigurno bi okrenuli nebo i zemlju da im pomognemo. Ona ima samo nas, svoj VG Legacy i našu vojsku ljudi koja će se odreći kave ili čokse i uplatiti njoj za topli dom. Znate da joj je najbolja stvar kad Legacy dodje u posjetu, zamislite da dođemo sa kamionom koji prevozi njezin kontejner.“, navode iz Legacyja.

Cilj im je zato prikupiti 30 tisuća kuna koliko košta jedan stambeni kontejner veličine 15m2 koji je opremljen spavaćim prostorom, kuhinjicom, kupaonicom, wc-om i klimom za grijanje i/ili hlađenje. Velikogoričani su pokazali svoju humanitarnu volju i stanje na VG Legacy računu za sada je 12.405,07 kuna.

Pomoći možete i vi donacijom na žiro račun Humanitarne udruge VG Legacy: HR9124840081135191457.