Home Izdvojeno VG Legacy i gorička hitna zajedno u pomoći za beskućnike

VG Legacy i gorička hitna zajedno u pomoći za beskućnike

Nakon što su podijelili 110 paketa s donacijama koje su prikupili, iznenadila ih je još jedna divna situacija

PODIJELITE
Foto: VG Legacy

VG Legacy objavio je kako su pokrenuli humanitarnu akciju prikupljanja sredstava i odjeće za zagrebačke beskućnike. Nakon što su podijelili 110 paketa s donacijama koje su prikupili, iznenadila ih je još jedna divna situacija.

Ekipa iz goričke hitne službe nazvala ih je i predala svoje donacije. “Vođeni pričom pomaganja drugima, brigom za one kojima je pomoć potrebna vidjeli su našu akciju za beskućnike. Odlučili su prikupiti hranu i vreće za spavanje. Sretna i ozarena lica zahvalili smo im što su samoinicijativno pokrenuli ovu divnu priču. Priču koja daje nadu u bolje sutra. Priču koja nam zbilja govori da ljude samo malo treba potaknuti da čine dobro. Hvala svim djelatnicima VG hitne pomoći na donacijama!”, govore iz VG Legacyja.

Podsjećamo, VG Legacy prikuplja sredstva za goričku hitnu pomoć kako bi se njihova vozila opskrbila potrebnim aparatima. “Dok smo ozarenih lica i srca sretno i zahvalno promatrali prve pahulje snijega stigao im je poziv. Onaj crveni… naša dva člana znala su što znači crveni poziv. Netko je životno ugrožen… U samo nekoliko sekundi bili su spremni, upalili su sirene i odjurili nekome spasiti život. Da bi osoba kojoj su odjurili dočekala Božić sa svojom obitelji.”, govore iz Legacyja.

Sjetite se kako ih svaka donirana kuna približava cilju spašavanja još jednog života. Kako bi pomogli našoj akciji prikupljanja sredstava otvoren je račun na koji možete uplaćivati svoje donacije. Broj računa je HR7724840081502022138 sa opisom plaćanja VG Legacy za VG hitnu.