Home Izdvojeno VG FEST Velika završnica uz Bang Bang

VG FEST Velika završnica uz Bang Bang

Uspješnice poput „Imam“, „Nešto me pogodilo“ ili „Papar i sol“ tek su mali dio bogatog repertoara ovog glazbenog sastava koji je sve prisutniji na našoj glazbenoj sceni

PODIJELITE

VG Fest završavamo u revijalnom tonu, kako smo i počeli, uz dobru zabavu i puno dobre glazbe. Zagrijat će nas velikogorički glazbeni sastav „Alive“ od 19 sati. Ako ste za malo rock, indie, pop, electronic fuzije ovaj koncert nikako ne smijete propustiti jer dečki su nedavno objavili svoj prvi EP naziva “Young”, a na VG Festu predstavit će i naslovnu stvar “My Way“.

Tko zna, možda se baš njima u budućnosti smiješi Porin za najboljeg novog izvođača, koji su ne tako davno primili naši nedjeljni headlineri. Oni su Bang Bang i pucaju ravno u središte od 20:30 sati. Hit uspješnice poput „Imam“, „Nešto me pogodilo“ ili „Papar i sol“ tek su mali dio bogatog repertoara ovog glazbenog sastava koji je sve prisutniji na našoj glazbenoj sceni. Ne propustite veliku glazbenu završnicu VG festa u stilu velikog praska. Očekujemo vas na plesnom podiju!