Home Izdvojeno Velikogoričke mažoretkinje godinu obilježile sjajnim rezultatima

Velikogoričke mažoretkinje godinu obilježile sjajnim rezultatima

PODIJELITE
foto: Kronike Velike Gorice/Arhiva

Velikogoričke mažoretkinje ove su godine naredale medalja na brojnim natjecanjima, kako u Hrvatskoj, tako i u inozemstvu. Godina na izmaku bila je važna za njih jer su nizom uspjeha označile dvadeset godina rada VG Majorettes. I u narednoj godini sudjelovat će na natjecanjima, a neka će i organizirati. Velikogoričke mažoretkinje raduju se svakom uspjehu, a posebno onima ostvarenima na međunarodnoj razini.

– Na njima potvrđujemo naš rad višestruke Europske prvakinje 2017. godine, učimo i razvijamo se, a u sljedećoj godini očekujemo da ćemo, na MWF-Svjetskome prvenstvu koje se održava od 20. do 23. rujna u Cape Townu , moći sudjelovati s našim timom, obraniti titulu svjetskih prvakinja, a to znači da je ispred nas zahtjevna godina u svakom pogledu – rekla je Željka Banović, predsjednica Velikogoričkih mažoretkinja.

foto: Kronike Velike Gorice/Arhiva

Ove godine nisu obilježile dvadesetu obljetnicu rada jer su, kako je istaknula Banović, sva svoja materijalna sredstva uložili u rad, edukaciju i treninge bez kojih ne mogu biti na razini s kojom ostvaruju ovakve rezultate. – U 2018. godini planiramo niz programa u gradu Velikoj Gorici na kojima ćemo prezentirati svoj rad i plan i program rada – najavila je Banović.

Evo koje uspjehe su postigle velikogoričke mažoretkinje ove godine.

izvor: Velikogoričke mažoretkinje