Home Izdvojeno Vaša ekipa radi najbolji roštilj? Prijavite se na 5. Chill & Grill

Vaša ekipa radi najbolji roštilj? Prijavite se na 5. Chill & Grill

Organiziran će biti i humanitarni pub kviz, natjecanje u izradi gibanica...

PODIJELITE

Dobro je poznato da 27. svibnja u Etno naselju Novo Čiče Gorički klub mladih organizira već 5. Chill & Grill u suradnji s KUD-om Čiče Novo Čiče. Prijave su još uvijek otvorene, a kao i inače prijaviti se mogu ekipe od 3 do 15 članova putem obrasca koji možete pronaći na kraju teksta. Najbolje ekipe će i ove godine biti nagrađene bogatim nagradama.

Zabava je osigurana i za male i velike od strane organizatora samog događaja Goričkog kluba mladih i KUD-a Čiče Novo Čiče uz potporu TZ grada Velike Gorice ,Grada Velike Gorice i MO Novo Čiče. Ove godine su osigurali zabavu uz bend Stare Kočije, kao i uz DJ-a koji će svirati strane i domaće hitove. Uz sve to, posjetitelji će moći baciti pogled na bogatu izložbu vozila Oldtimer kluba Turopolje ili jednostavno odmoriti u chill kutku Goričkog kluba mladih.

Pravi zaljubljenici u kulinarstvo imat će priliku sudjelovati u humanitarnom kulinarskom kvizu Goričkog kluba mladih, gdje će se odlučiti tko je najbolji poznavatelj kulinarstva. U kvizu ćemo imati kategorije poput sastojaka poznatih jela, filmova iz kultnih filmova, zanimljive kulinarske anegdote itd. Za sudjelovanje na kvizu nije potrebno sudjelovanje u roštiljanju, a sve prikupljene kotizacije namijenjene su za malog Nou Kokanovića.

Novitet na 5. Chill & Grilu je natjecanje za najbolju gibanicu. Gibanica može biti po vašem izboru (sir, mak, orah), a nakon početka roštiljanja se od 14:30 predaje uzorak za ocjenjivanje, , a to treba biti pet šnita narezanih na debljinu do 2 centimetara. Natjecanje je pojedinačno i za isto je potrebna prijava putem obrasca.

Link za prijave za roštiljanje je OVDJE, a link za prijave za natjecanje u izradi gibanica je OVDJE.