Home Izdvojeno Valentinovo u Kinu Gorica: Kupite dvije ulaznice po cijeni jedne

Valentinovo u Kinu Gorica: Kupite dvije ulaznice po cijeni jedne

Sretnika će čekati i poklon iznenađenja ispod sjedala

PODIJELITE

Ako još uvijek niste osmisli ideju gdje ćete i kako provesti Valentinovo, Kino Gorica ima super ideju. “U toplini kino dvorane u paru pogledajte ljubavni film, a možda baš vi budete sretnik kojega na sjedalu čeka poklon iznenađenja!”, najavljuju iz POUVG.

Na rasporedu će biti romantični film “Igra ljubavi i mržnje” koji će biti prikazan samo na Valentinovo u 20 sati. Uz to ide i posebna akcija – kupite dvije ulaznice po cijeni jedne!

Ova romantična komedija ekranizacija je bestseller romana Sally Thorne o dinamičnim uredskim odnosima dvoje kolega. Lucy i Joshua „strastveno se mrze“, a njihovo međusobno suparništvo i fatalna privlačnost pokreću „rat spolova“, tj. „igru ljubavi i mržnje“. Koji će osjećaj pobijediti, saznajte na Valentinovo u Kinu Gorica.

Ulaznice nisu dostupne u online prodaji već ih je moguće kupiti na blagajni Učilišta od 7. 2. 2022. po cijeni od 25,00 kuna. “Pokažite svoju romantičnu stranu, prepustite se ovoj novoj ljubavnoj priči sedme umjetnosti i na dan zaljubljenih uživajte u našem kinu.”, pozivaju.