Home Izdvojeno U tijeku prijave za božićni sajam kreativaca ‘Nešto za bor, nešto za...

U tijeku prijave za božićni sajam kreativaca ‘Nešto za bor, nešto za pod bor’

'Želja nam je da iz svakog sela u okolici Vukovine, dođe i predstavi se barem jedan izlagač, grupa, društvo ili ekipa', poručuju organizatori

PODIJELITE
Foto: Vukovina info/Facebook

Šestu godinu zaredom udruga “Vukovina u srcu” organizira božićni sajam kreativaca pod nazivom “Nešto za bor, nešto za pod bor”. Iako je ovo druga godina u pandemijskim uvjetima, održat će se 18. prosinca, a mi donosimo detalje ovogodišnjeg božićnog sajma.

– I ove godine nam mjere otežavaju da opušteno i s veseljem pripremimo naš Sajmić. Ali organiziranje će biti puno iznenađenja za sve nas skupa! Primamo prijave zainteresiranih za izlaganje sve do 5. prosinca – poručili su iz udruge Vukovina u srcu.

Kreativci, evo kako se možete prijaviti

  • porukom na facebook grupi Vukovina info
  • mailom: vukovina.u.srcu@gmail.com
  • osobno

Za prijavu je potrebno navesti:

  • Ime i prezime izlagača (naziv obrta ili “umjetničko ime”)
  • Broj mobitela i mail za daljnju komunikaciju
  • Kratak opis (popis) proizvoda koje predstavljate na sajmu

– Od samog početka organizacije sajma, želja nam je da iz svakog sela u okolici Vukovine, dođe i predstavi se barem jedan izlagač, grupa, društvo ili ekipa. Veselimo se i prijavama naših prijatelja iz bližih i udaljenijih sela i gradova – poručili su organizatori.

U slučaju da se prijavite ali iz nekog razloga niste u mogućnosti doći na sajam, vaše proizvode za vas mogu izlagati članovi udruge Vukovina u srcu.