Home Izdvojeno U Skloništu za životinje svoj dom čekaju dvije starice – Gara (12)...

U Skloništu za životinje svoj dom čekaju dvije starice – Gara (12) i Flekica (10)

Pružite im dom kakav zaslužuju i budite dio još jedne lijepe priče sa sretnim završetkom

PODIJELITE

Sklonište za životinje Velika Gorica svakog dana na svojim stranicama objavljuje fotografije novih pasa koji traže dom. Iako svaki od njih jednako zaslužuje imati vlasnika i zauvijek dom, uvijek se u Skloništu nađu oni psi kojima je takav dom potrebniji. Ovog puta su u pitanju dvije starice od 12 i 10 godina – Gara i Flekica.

12-godišnja Gara pronađena u žbunju

“Taman kad smo pomislili da će Uskrs proći u miru i bez ozbiljnijih intervencija, dobili smo poziv da je kod malog jezera Čiće pas u žbunju i ne može se pomaknuti. Odmah smo otišli na teren i pronašli smo pseću bakicu koju su držale pikave grane da ne padne u jezero. Uspjeli smo ju izvuči van i odmah smo s njom otišli u Veterinarsku stanicu Velika Gorica.”, govore nam iz Skloništa.

Tamo je dobila lijekove protiv bolova i vitaminsku bombu kako bi joj bilo što lakše. “Na svu sreću samo se natukla i sad je puno bolje. Uz puno istraživanja i raznih spleta okolnosti uspjeli smo saznati da se pas zove Gara i ima 12 godina.” Gara je čipirana i sterilizirana i spremna je za novi dom. “Sklonište nije mjesto za ovakvu bakicu, njoj treba puno ljubavi i mirni kutak u kojem se može odmoriti.”

Flekica je malo mlađa i jako draga

Osim Gare, pronašli su i njenu prijateljicu Flekicu koja sada također traži dom. “Flekica je malo mlađa, ima 10 godina i također je čipirana, cijepljena i sterilizirana. Ove zgodne prijateljice ne moraju zajedno ići u novi dom, ali ako do toga dođe sigurno se neće buniti.”

Obje su do sada živjele u dvorištu tvrtke koja je otišla u stečaj. Hranio ih je dobar čovjek, ali sada je došlo vrijeme da dobiju životu kakav su zaslužile.

Ako ima netko tko bi Gari i/ili Flekici htio uljepšati život može se javiti na 095 4000 567 ili u inbox Skloništa za životinje. Stvorite i vi još jednu lijepu priču sa sretnim završetkom.