Home Crna Kronika U improviziranom laboratoriju uzgajali marihuanu

U improviziranom laboratoriju uzgajali marihuanu

PODIJELITE
foto: Ilustracija

Policija je uhitila dva muškarca zbog sumnje da su proizvodili i prodavali drogu. Zajedničkim snagama policijski službenici PP Velika Gorica i djelatnici Službe kriminaliteta droga dovršili su kriminalističko istraživanje nad 31-godišnjakom i 38-godišnjakom.

– Zbog sumnje da su od kolovoza do studenog ove godine uporabom uređaja za emitiranje svjetlosti i cirkulaciju zraka stvorili uvjete za uzgoj konoplje tipa marihuana, a koju su po sazrijevanju sušili i usitnjavali te pakirali i preprodavali, policijski službenici su temeljem naloga suda obavili pretragu kuće 31-godišnjaka na području Velike Gorice – javlja PUZ.

U kući je pronađen improvizirani laboratorij za uzgoj marihuane, ukupno 418.5 grama marihuane pakirane u staklene posude i PE vrećicu, digitalnu vagu s tragovima marihuane te 11 ručno motanih cigareta spravljenih od smjese duhana i marihuane.

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja policijski službenici su predali osumnjičene pritvorskom nadzorniku, a posebno izvješće dostavili nadležnom državnom odvjetništvu.