Home Vijesti U travnju počinju Dani dječjih vrtića

U travnju počinju Dani dječjih vrtića

Organizirane su i radionice za odgajatelje, samo se trebate na vrijeme prijaviti

PODIJELITE

Dani dječjih vrtića u Gorici će se obilježiti 2. i 3. travnja, uz Stručni skup pod nazivom Sretni i kompetentni u inovativnom i otvorenom dječjem vrtiću. Uz Grad Veliku Goricu pokrovitelj skupa je i Ministarstvo znanosti i obrazovanja.

Ovogodišnji Dani dječjih vrtića posvećeni su primarno onima koji rade s djecom rane i predškolske dobi, ulozi odgojitelja, stvaranju otvorenog vrtića u kojem su sretni i kompetentni i djeca i odrasli. Stručni skup namijenjen je odgojiteljima, učiteljima i stručnim suradnicima iz odgojno-obrazovnih ustanova kao i drugim stručnjacima koji se bave ranim i predškolskim odgojem i obrazovanjem s ciljem razmjene iskustava i dobre prakse kao i prezentacija suvremenih znanja i spoznaja iz područja predškolske djelatnosti.

Za Javna izlaganja i diskusiju odabrani su radovi koji se svojim sadržajem uklapaju u navedenu temu među kojima su izlaganja na temu kurikuluma dječjeg vrtića, mijenjanje kulture odgojno-obrazovnih ustanova, emocionalni razvoj djeteta…

Svi zainteresirani odgojitelji, učitelji i stručni suradnici koji se žele prijaviti na predavanja i radionice, mogu to učiniti putem prijavnog obrasca koji ćete pronaći ovdje.