Home Izdvojeno Tony Lee King predstavlja album “Redemption”, donosimo naslovnu skladbu

Tony Lee King predstavlja album “Redemption”, donosimo naslovnu skladbu

Donosimo naslovnu skladbu "Can't go on but now" za koju Tony Lee King potpisuje tekst i glazbu, a u izvedbi i na saksofonu mu se pridružuje Anita Gossain

PODIJELITE

Tony Lee King, blues glazbenik, kantautor, umjetnik i nomad čiji je jedini istinski dom oduvijek bila glazba i potraga sa savršenim notama bluesa napokon je pronašao ono za čim je tragao. Kući se vraća s albumom naziva «Redemption» čije će se predstavljanje održati u subotu, 23.ožujka u hotelu Time s početkom u 21 sati, u Velikoj Gorici.

Album je nastao u Londonu pod producentskom palicom Michaela Messera i njegovog labela Blue Life Records. Peti je to Tonyjev album s deset novih pjesama.

Mi donosimo naslovnu skladbu s albuma, naziva “Can’t go on but now” za koju Tony Lee King potpisuje tekst i glazbu, a u izvedbi i na saksofonu mu se pridružuje Anita Gossain.

Autori aranžmana su Robi Bobesić & Tony Lee King, a glazbeni producent Robi Bobesić koji potpisuje i tonsko snimanje uz mastering Andreja Lončarića. Video za pjesmu snimio je Mario Žilec.