Home Izdvojeno NA SVETU LUCIJU Knjige u zakasnini vrati, samo 50 plati!

NA SVETU LUCIJU Knjige u zakasnini vrati, samo 50 plati!

Svi korisnici knjižnice na taj dan u radnom vremenu knjižnice mogu vratiti sve knjige koje duguju knjižnici uz parcijalnu naplatu zakasnine

PODIJELITE
Foto: Kronike Velike Gorice

Uz Dan grada Velike Gorice,  na svetu Luciju, u petak, 13. prosinca u sve tri lokacije gradske knjižnice bit će akcija djelomičnog oprosta zakasnina “Knjige u zakasnini vrati, samo 50 plati!“.

“Na taj dan omogućit ćemo dužnicima koji su u velikim zakasninama da vrate knjige uz jedinstven iznos zakasnine koji samo na taj dan iznosi 50 kuna. Tako ćemo omogućiti korisnicima kojima je zbog naraslih iznosa dugovanja za nevraćene knjige bila blokirana daljnja posudba da uz ovaj simboličan iznos ponovno postanu aktivni članovi Gradske knjižnice Velika Gorica”, poručuju iz knjižnice.

Svi korisnici knjižnice na taj dan u radnom vremenu knjižnice od 8 do 19.30 sati mogu vratiti sve knjige koje duguju knjižnici uz parcijalnu naplatu zakasnine, i to u sva tri odjela knjižnice – Središnjem odjelu za odrasle, Dječjem odjelu, te Područnoj knjižnici Galženica. Knjige, naravno, treba vratiti u lokaciju u kojoj su posuđene.

“Korisnike koji iz bilo kojeg razloga knjigama jednostavno ne mogu ući u trag, molimo da se taj dan ipak osobno ili telefonski jave u knjižnicu kako bismo problem riješili na obostrano zadovoljstvo”, dodaju naši vrijedni knjižničari.