Home Sport Srebro i bronca za članice Taekwondo kluba Velika Gorica

Srebro i bronca za članice Taekwondo kluba Velika Gorica

Sudjelovale su na kvalifikacijskom turniru za juniorsko Svjetsko prvenstvo "Knin open"

PODIJELITE

Proteklog vikenda se u Kninu održao 1. kvalifikacijski turnir za juniorsko Svjetsko prvenstvo “Knin open” na kojem su sudjelovale članice Taekwondo kluba Velika Gorica.

Klub je nastupio s četiri sportašice – Marinelom Bašković, Sarom Anđelić i Sarom Habijančić koje su “hvatale” prve bodove za Svjetsko prvenstvo i Dorom Habijančić koja je nastupila u kadetskoj konkurenciji.

Sara Habijančić je nakon tri pobjede poražena tek u finalu u interesantnoj borbi i tako zauzela 2. mjesto i srebrnu medalju. Sara je također ostala među glavnim favoritima za odlazak na svjetsko juniorsko prvenstvo. Marinela Bašković i Sara Anđelić su izgubile u borbama za medalju. Kadetkinja Dora je odradila kvalitetan turnir te s dvije pobjede i jednim porazom došla do 3. mjesta i brončane medalje.

Iduća na redu su dva kvalifikacijska turnira za juniore te juniorsko prvenstvo Hrvatske u travnju koje iz kluba nestrpljivo očekuju. “Sve tri naše članice su još u igri i sigurni smo da će dati još više na sljedećim turnirima kako bi pokušale izboriti nastup na svjetskom prvenstvu.”