Home Izdvojeno Inspirirajte se! Evo popularnih frizura za novu sezonu

Inspirirajte se! Evo popularnih frizura za novu sezonu

Dolaskom proljeća skidamo kape, vrijeme je da se ponovo posvetimo kosi i vlasištu koji su usnuli zimski san te ih pripremimo za proljeće i sunce

PODIJELITE

Nismo ovih dana samo skinuli nepotrebne slojeve odjeće, veste, kapute i brzo uletjeli u kratke rukave. Nezaobilazni detalj su i sunčane naočale, a polako se pozdravljamo i s mnogima najomiljenijim zimskim accessorizeom, a to je- kapa. Mjesecima nas je štitila od hladnoće, a odlično je poslužila i da sakrijemo koji pramen ispucale kose, tu i tamo koju sijedu ili jednostavno je iskoristimo kao modni dodatak umjesto dobre frizure.

Dolaskom proljeća skidamo kape, vrijeme je da se ponovo posvetimo kosi i vlasištu koji su usnuli zimski san te ih pripremimo za proljeće i sunce. Pomoć smo potražili u Frizerskom salonu Retro u Zvonimirovoj 1 u koji i sami često zalazimo. Tamo ćete pronaći široki spektar što proizvoda što usluga koje hrane vašu kosu te je pripremaju za proljetne dane, a osim toga, u dogovoru s curama uvijek možete odabrati onu boju kose ili frizuru koja vama najviše odgovara. „Slušamo vaše želje i našim znanjem i iskustvom kreiramo frizure i pronalazimo ono što vam najviše odgovara. Drago nam je kad su nam klijenti zadovoljni i kad se vraćaju“, kažu nam djevojke.

O frizurama i bojama i trendovima i preferencijama mogli bi se napisati romani, zato vas mi ostavljamo uz fotografije, da se inspirirate, pa kad sljedeći put dođete u salon, samo pokažete- ja bih ovu!