Home Vijesti Saznajte kako donositi pametne financijske odluke kroz analizu novčanog toka

Saznajte kako donositi pametne financijske odluke kroz analizu novčanog toka

VEGORA poziva na prijave za novu edukaciju

PODIJELITE

Za dva tjedna će se u vijećnici POUVG održati predavanje od 12 do 15 sati u organizaciji Razvojne agencije Grada Velike Gorice, a s temom Cash flowa ili izvještaju o novčanom toku.

Izvještaj o novčanom toku zakonski je obavezan za srednje i velike poduzetnike, može pružiti velike koristi u različitim sferama, uključujući osobne financije, obrtnike, mikro poduzeća, mala poduzeća, zadruge i slično. Kroz analizu ovog izvještaja, možemo dobiti dubok uvid u stanje poduzeća i njegovu financijsku stabilnost.

Kroz ovu edukaciju, sudionici će naučiti kako izraditi izvještaj o novčanom toku, kako ga pravilno interpretirati i doći do ključnih informacija o poslovanju.

Na programu edukacije bit će i teme kao što su metode sastavljanja izvještaja o novčanom toku, direktna i indirektna metoda, te razumijevanje ključnih pojmova kao što su “novčani tok”, “ebit”, “novčani tok 100%” i slično.

Prijave na radionicu su obavezne i mogu se izvršiti OVDJE, a na stranici Vegore možete saznati više informacija o radionici.