Home Izdvojeno Prijavite ekipu za 1. Malonogometni susret u Pokupskom

Prijavite ekipu za 1. Malonogometni susret u Pokupskom

PODIJELITE
foto: Arhiva

U organizaciji ”Pokupčanka” u Pokupskom će se održati 1. Malonogometni susreti na ŠRC ”Stari grad” na kojima će sudjelovati ekipe iz MNL Vukomeričke Gorice, MLN Turopoljsko-posavske te ostalih mjesta. Prijaviti se može bilo tko, samo je bitno da su igrači jedne ekipe iz istog mjesta. Ekipe se mogu prijaviti putem brojeva 091 728 0369 (Antonio Rak) i 091 626 0797 (Dominik Sučec) ili putem njihovih Facebook profila.

Prvo dio turnira igra se 28. travnja, a završnica će biti 1. svibnja. Zbog regularnog kola ”velikog” nogometa, po potrebi će se ići na ruku ekipama koje imaju igrače u raznim klubovima. Osigurane su nagrade za prve tri plasirane ekipe. Pobjednici turnira dobit će pehar i dresove, drugoplasirani pehar i majice, a trećeplasirani pehar i loptu. Peharom će biti nagrađeni i najbolji igrač, strijelac i golman turnira.

Prvog dana turnira okupljene će zabavljati grupa Simpatija, a 1. svibnja Dinacordi & Luna Band. U subotu 28. travnja od gastronomske ponude na meniju će biti kotlovina i hotdog, a na Praznik rada grah i jela s roštilja.

Posjetitelji će imati na raspolaganju i terene za odbojku na pijesku, stolni nogomet, stolni tenis, a moći će zaigrati i belu.