Home Izdvojeno Pišete poeziju ili priče, ali se ne usuđujete pokazati ostalima? Možda vas...

Pišete poeziju ili priče, ali se ne usuđujete pokazati ostalima? Možda vas ovo ohrabri

Na radionicama će naglasak biti upravo na vježbama pisanja, čitanju, analiziranju te pisanju i brisanju stihova i riječi

PODIJELITE

Pučko otvoreno učilište Velika Gorica u suradnji s Centrom za kreativno pisanje (CeKaPe) organizira radionice poezije i kratke priče. Zanimljive vježbe pisanja vodit će velikogorička spisateljica i jedna od najboljih hrvatskih pjesnikinja srednje generacije Darija Žilić i tako zainteresirane uvesti u tajne nastajanja poezije i kratke priče.

Radionice su osmišljene za sve one koji pišu poeziju, ali je skrivaju u ladici te one koji imaju želju pisati poeziju, ali se ne usude sami krenuti. Prijaviti se možete i samo ako želite naučiti kako nastaje kratka priča i koje su njene specifičnosti, tko je pripovjedač i koji su najčešći motivi.

Radionice će se održavati svakog petka u prostorijama Učilišta u terminu od 17:30 do 19:45 sati, a cijena radionice je 1.200 kuna. Ova cijena uključuje deset tjedana, jednom tjedno po tri školska sata. Naglasak će biti na vježbama pisanja, čitanju, analiziranju te pisanju i brisanju stihova i riječi.

“Ako vam je do sada pisanje bilo samo skrivena želja, prijavite se na jednu od radionica poezije ili kratke priče.” Prijave su u tijeku na info@cekape.com.