Home Najave Pia Mia priprema besplatan webinar za roditelje i odgajatelje

Pia Mia priprema besplatan webinar za roditelje i odgajatelje

Tema je Alfa generacija i tiskani materijal te poticanje predvještina čitanja i pisanja

PODIJELITE

Povodom Europskog dana logopedije Pia Mia pripremila je besplatan i zanimljiv webinar na temu Alfa generacije i tiskanog materijala te poticanja predvještina čitanja i pisanja.

Ovaj webinar namijenjen je roditeljima, odgojitelji i svim stručnjacima koji se u svom radu susreću s djecom. “Na našem webinaru govorit ćemo o tome tko to čini Alfa generaciju, koja su njena obilježja te kako djecu Alfa generacije zainteresirati za tiskani materijal, što nam tiskani materijal pruža i kako nas priprema za polazak u školu i usvajanje akademskih vještina.”, navode organizatori.

Webinar će se održati u subotu, 6. ožujka putem live streama na Facebook stranici Pia Mia. Početak je u 10 sati. Na radionici će se zainteresiranima obratiti stručnjaci i magistri logopedije – Danijela Matulić, Ozana Čipčić, Lucija Piplović te Mario Dilberović.

Pia Mia je zbirka slikovnica za poticanje cjelokupnog razvoja djece s dodatkom proširene stvarnosti na način da uz slikovnicu roditelji i djeca dobivaju dodatni sadržaj.