Home Najave Ove subote na likovnoj radionici u POUVG mali kreativci crtat će –...

Ove subote na likovnoj radionici u POUVG mali kreativci crtat će – mačke!

Prijave su moguće najkasnije do petka, do 20:00 sati. Mačkoljupci, požurite!

PODIJELITE

Početkom siječnja u Pučkom otvorenom učilištu ponovo je krenula škola crtanja/Likovna radionica namijenjena djeci (5+ godina) sa svrhom usvajanja temeljnog vizualnog jezika poticanjem likovnog govora likovno – tehničkim sredstvima.

Tema radionice koja će se održati u subotu, 5. veljače, su ni više ni manje nego mačke, vesele i vrckave, nestašne mazne ljepotice na četiri šape. Ako i vaše dijete obožava mačke, tada je ovo prava tema za crtanje. Djeca će na radionici crtati mačku temeljem promatranja.

Na radionicama, ovisno o tematici pojedinog susreta vaši klinci imaju prilike pobliže se upoznati s raznim tehnikama poput akrila, akvarela, tehnike crtanja, prostorno-plastičnog oblikovanja uz primjenu različitih materijala poput olovke, uljena, tinte, papira, žice, boje, kista itd.

Cijena i trajanje radionica

  • Trajanje: 90 min
  • Održavanje: subotom
  • Učionica: 222, II. kat / na otvorenom
  • Cijena po radionici: 60,00 kn
  • Info i prijave: 01 6259 806, 098 316 419
  • Ograničeno na osam polaznika po terminu

Radionicu je moguće uplatiti putem webshop-a čime svome djetetu osiguravate mjesto na radionici. Prijave su moguće najkasnije do petka, do 20:00 sati za narednu radionicu subotom.

– Molimo polaznike da prije dolaska izmjere tjelesnu temperaturu. Ako je tjelesna temperatura viša od 37,2 °C i ako se osoba osjeća bolesno ili ima bilo koje znakove bolesti, molimo da ne dolazi na radionicu – apeliraju iz POU VG.

Kao ciljeve  iz POU ističu primjenu vlastitog iskustva i rješavanje postavljenih likovnih problema, osvješćivanje sposobnosti promatranja i otkrivanja oblika i pojava, razvijanje orijentacije u prostoru i oblikovno – stvaralačke sposobnosti te zapažanje opipom i vidom. Namjera je kod djeteta postići kreativne i izražajne sposobnosti.