Home Izdvojeno OK Velika Gorica osvojila drugo, a OK Gorica peto mjesto

OK Velika Gorica osvojila drugo, a OK Gorica peto mjesto

PODIJELITE
Foto: OK Gorica

Na Juniorskom prvenstvu Zagrebačke županije ženska ekipa OK Velika Gorica osvojila je drugo mjesto, dok je muška kadetska ekipa OK Gorica osvojila peto mjesto. Prvenstvo se održalo 19. studenog u Vrbovcu te danas u Velikoj Gorici u Gradskoj sportskoj dvorani.

Polufinalne utakmice su odigrale ekipe OK Samobor i OK Ivanić Grad iz A grupe te OK Vrbovec i OK Velika Gorica iz B grupe. OK Velika Gorica pobijedila je ekipu OK Ivanić Grad, no u utakmici za prvo mjesto izgubila je od OK Vrbovca.

Foto: OK Gorica
Foto: OK Gorica

Suorganizatori natjecanja bili su gorički klubovi OK Gorica i OK Velika Gorica.

 – Nakon dodijele pehara i medalja, ekipe su odradile zajedničko fotografiranje. Juniorsko prvenstvo Zagrebačke županije završilo je, ali preostala županijska natjecanja mlađih dobnih kategorija tek počinju. Uskoro će snage odmjeriti ekipe mini odbojke, male odbojke, mlađih kadetkinja i kadetkinja. OK Velika Gorica je prijavila ekipe u svim dobnim kategorijama te čak dvije kadetske ekipe. OK Gorica je prijavila sve mlađe dobne kategorije osim kadetske jer se u toj kategoriji natječu na Otvorenom prvenstvu grada Zagreba. U mjesecima koji dolaze, OK Velika Gorica i OK Gorica će imati priliku ponovno ugostiti klubove Zagrebačke županije, a moguće je i domaćinstvo regionalnih natjecanja – rekao je Filip Dumbović, tajnik OK Gorice.

Foto: OK Gorica
Foto: OK Gorica