Home Vijesti Oblačna nedjelja idealan je dan za kino, večeras su na rasporedu dvije...

Oblačna nedjelja idealan je dan za kino, večeras su na rasporedu dvije projekcije

PODIJELITE

Kako bolje provesti hladne i oblačne dane nego uz dobar film. Večeras predlažemo da skoknete do Kina Gorica, umjesto da putujete do Zagreba, i pogledate film po izboru. Na rasporedu su dva filma – jedan za malo mlađe, a drugi će se svidjeti svim zaljubljenicima u trilere i rad Mela Gibsona.

Animirani film Moj prijatelj je vampir na redu je u 18 sati, a film Vruća linija u 20 sati. U nastavku donosimo opise filmova kako biste se lakše odlučili.

MOJ PRIJATELJ JE VAMPIR / Petit vampire
animirani, sinkroniziran

Trajanje: 85′
Režija: Joann Sfar

Unatoč životu u ukletoj kući s veselom skupinom čudovišta, vampiru je jako dosadno. Njegov san? Odlazak u školu gdje bi mogao upoznati i drugu djecu. Nažalost, roditelji mu ne dopuštaju napustiti vilu jer je za vampire vanjski svijet jako opasan! U pratnji svog pouzdanog buldoga Fantomata, mali se vampir potajno iskrada u potragu za novim prijateljima. Uskoro će upoznati dječaka Michaela, ali njihovo će prijateljstvo privući pažnju zastrašujućeg Gibbusa, starog neprijatelja koji malog vampira i njegovu obitelj proganja stoljećima…

Ulaznice kupite na blagajni Učilišta ili ONLINE.

VRUĆA LINIJA / On the Line
triler

Trajanje: 104′
Režija: Romuald Boulanger
Uloge: Mel Gibson, William Moseley, Kevin Dillon

Posljednjih 25 godina, Elvis je davao savjete onima koji su ga zvali uživo u njegov poznati noćni talk show. On je jedan od posljednjih legendarnih radijskih voditelja. Izbjegava društvene mreže koje smatra beskorisnima, radi sve po svome i ignorira znakove upozorenja svog šefa koji vidi kako gledanost njegove emisije pada. Probleme slušatelja rješava svojim legendarnim glasom i britkim odgovorima. Ima mišljenje o svemu i upušta se u bilo koju vrstu rasprave. Jedne noći prima dramatičan poziv koji bi mu mogao uništiti karijeru, obitelj i cijeli život.

Ulaznice kupite na blagajni Učilišta ili ONLINE.