Home Izdvojeno Plesači Gorice ponovno na postolju: Osvojena tri međunarodna zlata!

Plesači Gorice ponovno na postolju: Osvojena tri međunarodna zlata!

Nastupali su u četiri kategorije i u svakoj osvojili barem jednu medalju

PODIJELITE

Velikogoričke plesačice i plesači iz Akrobatskog rock’n’roll kluba Gorica ponovno se mogu pohvaliti vrhunskim rezultatima! U subotu, 5. studenog, sudjelovali su na  27. Slavonija International Open, međunarodnom natjecanju u akrobatskom rock’n”rollu u Slavonskom Brodu. Gorički plesači su se natjecali u četiri kategorije, u sve četiri su osvojili medalju, a čak tri medalje su one zlatne.

Novu zlatnu medalju, a drugu uzastopnu, osvojili su Leona Hrvačić i David Kovač Savanović, najmlađi natjecatelji kluba, u kategoriji Mini. U kategoriji Malih formacija 3 natjecale su se dvije formacije iz kluba i obje su ostvarile vrhunski rezultat. Formacija Lollipop s ovog natjecanja se vraća sa zlatnom medaljom, a ovo im je druga uzastopna medalja ove sezone. Formacija Pahuljice također se natjecala u ovoj kategoriji i osvojila je odlično 4. mjesto.

U kategoriji Malih formacija 2 cure iz formacije Butterfly ponovno su se popele na pobjedničko postolje i osvojile srebrnu medalju drugi turnir za redom. Najtrofejnija formacija kluba, Bubblegum, plesala je u kategoriji Juniorskih ženskih formacija, a cure su otplesale za zlatnu medalju te su nadmašile svoj rezultat s prošlog natjecanja. Najstarije članice kluba, formacija Mustre, također su osvojile svoju prvu brončanu medalju ove sezone u kategoriji Male formacije 1.

“Svim natjecateljima čestitamo na vrhunskim rezultatima, a već za dva tjedna pred njima je novo natjecanje u Zagrebu. Veselimo se njihovim novim uspjesima i zaista smo ponosni što u našem gradu imamo ovoliko fenomenalnih plesačica i plesača.”, navode iz kluba.

Svi zainteresirani za treniranje akrobatskog rock’n’rolla više informacija mogu pronaći na stranici kluba www.arrk-gorica.hr ili na broj 098/802-932. Treninzi u ARRK Gorica održavaju se u OŠ Nikole Hribara pod stručnim vodstvom magistara kineziologije, dugogodišnjih reprezentativaca Akrobatskog rock’n’roll-a i prilagođeni su svakom uzrastu posebno.