Home Sport Novi igrač HNK Gorice postao je veznjak Edin Julardžija

Novi igrač HNK Gorice postao je veznjak Edin Julardžija

Potpisao je ugovor s klubom do ljeta 2026. godine

PODIJELITE

U drugom tjednu priprema za novu sezonu, na Gradski stadion je stiglo novo pojačanje. Edin Julardžija, 21-godišnji veznjak potpisao je ugovor s Goricom na četiri godine, do ljeta 2026. godine.

Iznimno sam sretan zbog dolaska u Goricu, u ekipu koja ima pobjednički mentalitet i koja ostvaruje vrlo dobre rezultate posljednjih sezona. Očekujem uspješnu sezonu, kako za sebe tako i za cijelu ekipu – rekao je Edin nakon potpisivanja ugovora.

Edin je u svoju nogometnu karijeru započeo u zagrebačkom Dinamu, a svoj prvi profesionalni ugovor s aktualnim prvakom potpisao je u travnju 2020. godine. Posljednju sezonu i pol proveo je na posudbama, prvo u redovima Slaven Belupa, a zatim u klubu sa Šubićevca u kojem je upisao deset nastupa u HNL-u.

U Dinamu sam prošao sve mlađe selekcije, debitirao za prvu ekipu, međutim nisam upisao značajniju minutažu pa sam priliku tražio na posudbama. Svidjela mi se ponuda koju sam dobio od Gorice i vjerujem da je Gorica najbolja opcija za moj daljnji napredak. Najbitnije mi je igrati, želim se dokazivati na terenu, a volio bih da sezonu koja je pred nama završimo u gornjem domu tablice, na mjestu koje vodu u Europu – kazao je Julardžija.