Home Crna Kronika Nogometaši ostali bez sokova, lopovi ukrali i obuću sa Sajmišta

Nogometaši ostali bez sokova, lopovi ukrali i obuću sa Sajmišta

PODIJELITE

U vremenskom razdoblju od 21. do 28. travnja Policijskoj postaji Velika Gorica prijavljeno je 38 događaja od čega je 11 kriminalnih djela. Prijavljeno je šest nasilja u obitelji, a dogodilo se i šest prometnih nesreća. U proteklom tjednu zabilježen je i veliki broj provala u stanove, kuće te poslovne prostore.

Provala u prostorije Nogometnog kluba Dinamo Hidrel dogodila se u noći s četvrtka, 20. na petak, 21. travnja. – Nepoznati počinitelj prišao je ulaznim vratima prostorije koja se koristi kao kafić te je prikladnim alatom otvorio vrata i ušao unutra. Otuđio je pelinkovac, deset boca Coca Cole, 15 bočica Iso Sporta – ispričao je načelnik Policijske postaje Velika Gorica Kristijan Suša te dodao da šteta iznosi nekoliko stotina kuna.

U subotu, 22. travnja od 18 do 19 sati i 30 minuta u Pleškoj ulici dogodio se pokušaj krađe. – Nepoznati počinitelj je podignuo spuštenu roletu na vratima u prizemlju kuće te ušao kroz otvorena vrata. Izašao je van te ništa nije ukrao – kaže načelnik Suša.

Od subote, 22. do ponedjeljka, 24. travnja na Sajmištu je provaljeno u štand vlasnika iz Dubrave iz Zagreba. Nepoznati počinitelji su ušli u ograđeni sajmišni prostor. Provalili su u kiosk obrta tako da su razbili stakleni prozor te ušli u unutrašnjost. Ispremetali su ga te izvršili krađu neutvrđenog broja cipela, tenisica, torbica. Šteta je veća od tisuću kuna.

U utorak, 25. travnja od 11 do 23 sata i 30 minuta nepoznati počinitelj je provalio u stan u Ulici Jurja Dobrile. – Ušao je u unutrašnjost stambene zgrade, prišao ulaznim vratima te je obio ulazna vrata i ušao u unutrašnjost stana. Izvršio je krađu novca u eurima i dolarima – ispričao je načelnik Suša te naveo da šteta iznosi nekoliko desetaka tisuća kuna.