Home Sport NOGOMET U subotu prva provjera Gorice u pripremnom razdoblju

NOGOMET U subotu prva provjera Gorice u pripremnom razdoblju

Lokomotiva gostuje u Velikoj Gorici

PODIJELITE

Vrijedno nižu kilometre i kilometre nogometaši Gorice na početku pripremnog razdoblja, a uoči nastavka ovogodišnje sezone. S pripremama su započeli u utorak, prozivkom na Gradskom stadionu u Velikoj Gorici, a koju je naravno izvršio čelni čovjek struke Sergej Jakirović, a već sutra ih očekuje prva utakmica.

Naime, u Veliku Goricu u 13 sati stiže momčad Lokomotive, inače najveći konkurent Goričanima za peto mjesto, posljednje koje vodi u kvalifikacije za Europsku ligu. Nema smisla najavljivati utakmicu od koje se ne očekuje previše i koja nema rezultatskog imperativa.

Bit će to prva u nizu oglednim provjera, a sve u očekivanom slijedu i rasporedu koji je napravljen prije početka ovog pripremnog dijela. Sredinom sljedećeg tjedna prvoligaš odlazi u Istru, točnije u Medulin, gdje će odigrati četiri utakmice. Do početka nastavka sezone je tri tjedna, a do tada će biti više zanimljivije pratiti tko će od igrača stići i otići. Za sada su Mario Marina i Matija Špičić napustili Goricu, ali očekuje se da će biti prometa u oba smjera vrlo brzo…

Goran Klobučarić